• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Greenwood - značka s hodnotou

11.12.2023, 17:34

Na našom e-shope nájdeme mnoho značiek, ktoré stoja za to, aby sme ich bližšie predstavili. Jednou z nich je aj austrálska GREENWOOD®, ktorá od roku 2016 stojí za precízne spracovanými koženými produktmi vo vintage štýle.

Produkty značky Greenwood pokrývajú celú škálu doplnkov. Od malých peňaženiek, batohov, kabelek, pracovných tašiek až po objemné cestovné tašky, pri ktorých vidíte precíznosť a starostlivo spracovanú kožu v každom detaile. Inšpiráciou pre design boli 70. roky a základné strihy.
Nájdete tu dámske aj pánske strihy v niekoľkých nadčasových odtieňoch.

Všetko začína pri výbere kože, kde GREENWOOD® pracuje výhradne s celozrnnou kožou, ktorá má vďaka precíznemu spracovaniu dlhú životnosť. Táto kvalitná koža na sebe môže niesť nedokonalosti ako je napríklad uštipnutie hmyzom alebo jazvy, a práve tieto drobnosti dodávajú modelom na autentickosti.
Vybraná hovädzia koža je vedľajším produktom mäsového priemyslu.

Ako si môžete všimnúť táto austrálska spoločnosť chápe podstatu prírodných materiálov. Snaží sa využiť čo najväčšiu časť samotného "mäsného odpadu" a vyzdvihuje používanie prírodných farbív a tradičných techník spracovania kože.

Bežným javom pri priemyselnej výrobe je použitie profesionálnych strojov, avšak niektoré spoločnosti stále vnímajú dôležitosť ručnej výroby. Rovnako tomu je aj tu. Každý výrobok je originálna ručná práca – od farbenia, cez strihy, až po posledné zapošitie. Hlavná továreň sa nachádza v Indii, kde sa spoločnosť o zamestnancov veľmi dobre stará.

GREENWOOD® nie je len taška s logom stromu. GREENWOOD® je doplnok, ktorý má svoju hodnotu, svoj štýl a nespútaný austrálsky nádych vo všetkých svojich dizajnoch.

Preskúmajte všetok sortiment značky Greenwood na našom eshope:
BATOHY
KABELKY
TAŠKY
AKTOVKY
PEŇAŽENKY
CESTOVKY