• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Komu popriať a komu darovať pekný doplnok?

9.8.2024, 14:40

V nadchádzajúcom týždni má sviatok hneď niekoľko blízkych osôb – určite sa takí nájdu aj u vás. Poprajte im krásny sviatok a darujte nejakú malú drobnosť.

12. 8. slaví sviatok Darina - toto meno je juhoslovanského pôvodu a jeho význam je uvádzaný ako "dar" či "darček". Pre túto ženu si pripravte krásnu žiarivú peňaženku.

13. 8. slaví sviatok Ľubomír - krásne slovanské meno, ktorého význam je "mierumilovný". Takýto muž nepohrdne štýlovým opaskom.

14. 8. slaví sviatok Mojmír - opäť tu máme meno slovanské a opäť je koreňom slovo "mier", a preto obdarujte muža kvalitnou koženou taškou.

15. 8. slaví sviatok Marcela - toto meno patrí k jednému z najobľúbenejších latinských mien, kde je doslovným prekladom "malá bojovníčka". Tu urobíte najväčšiu radosť šikovnou módnou crossbody kabelkou.

16. 8. slaví sviatok Leonard - nežný Leonard je pôvodom z Nemecka. Vyžaruje z neho pokoj a harmónia. Je úspešný a to vieme aj vďaka veľmi slávnym osobnostiam. Nebojte sa potešiť ho a zaobstarať mu krásnu koženú peňaženku.