• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky podľa hviezd

31.7.2024, 13:13

Každý z nás si niekedy nejaký horoskop prečítal. Či už ste googlili svoje znamenie alebo znamenie svojej kamarátky alebo partnera. Viete ale, že je možné s hviezdami zladiť aj svoj outfit? Tento mesiac prevažuje znamenie Leva.

Čo o sebe môže taká levica povedať...

Všeobecne je známe, že je Lev rád stredobodom pozornosti. Rád/a do svojich outfitov investuje a nemá problém svoje doplnky častejšie meniť. Radšej nosia značkové tašky a kabelky, ktoré ale dobre pozná a je si istý/á kvalitou.
S farbami to nepreháňa, ale tu a tam sa nebojí zariskovať a doplnok v zlatej, žltej či červenej farbe vie použiť.

Tomuto znameniu môže náš eshop odporučiť značky Delami Vera Pelle (perfektné spojenie luxusu, modernosti, originality a hlavne kvality s cenou pre všetky generácie žien), Enrico Benetti (značka, ktorá zahŕňa sortiment nielen pre dámy, ale aj pre štýlových pánov, vyskúšate elegantné a kvalitné tašky a kabelky pre bežné denné nosenie do mesta aj do práce), Hexagona (lety overená značka kožený a polokožených tašiek, kabeliek a tašiek, ponúkajúci široký sortiment pre ženy aj mužov) a Katana (štýlové, elegantné a veľmi módne produkty z prvotriednej hovädzie kože).
Nájdete tu kvalitné doplnky, ktoré nielen vydržia, ale vyzerajú naozaj perfektne. Vyberať môžete z pánskych tašiek aj dámskych kabeliek.

Výber vám pôjde lepšie s originálnou zľavou 20% na akýkoľvek doplnok nad 85 Eur.
Použite zľavový kód BLOGLEV.

Platnosť zľavového kódu vyprší 22.8.2024.