• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Pozornosť pre Mikuláša

1.12.2017, 13:37

V mnohých rodinách sa dodržiava tradícia obdarúvať deti mikulášsku nádielkou. Ale bolo by smutné zabudnúť 6.12. na samotného Mikuláša. Hoci nejde o meno s vysokou frekvenciou, jeho obľuba z roka na rok rastie. Stále častejšie teda na Mikuláša narazíte. Zdrobneniny tohto mena sú napr. Miky, Mikeš, Mikin či Mikulka. Ak poznáte nejakého Mikuláša, potešte ho nejakou pozornosťou. Iste to ocenia. Neviete, aký darček vybrať? Máme pre vás pár tipov.

Aktovka pre businessmana Mikuláša

Ak pracuje váš Mikuláš v kancelárii, môže sa mu hodiť kvalitná pánska aktovka. Tento doplnok mu dodá sebavedomie a zvýši jeho dôveryhodnosť v očiach šéfa a klientov. Odporúčame trebárs business dvojfochovú aktovku ItalY Greyson. Je vyrobená z hovädzej kože a svojho nositeľa nadchne ako elegantným dizajnom, tak aj svojou priestrannosťou. Možno ju nosiť v ruke a vďaka snímateľnému popruhu aj cez rameno.

Cestovný kufor pre cestovateľa Mikeša

Má váš Mikeš v obľube cestovanie? V tom prípade mu venujte cestovný kufor. Nemusí ísť pritom o dizajnovo fádny kúsok. Skvelou voľbou je kufor s motívom svetových metropol (napr. David Jones France, David Jones London či David Jones New York). Starostlivo zvážte veľkosť kufra, ktorú Mikeš najviac využije. Nemôžete sa rozhodnúť, akú veľkú batožina vybrať? V tom prípade zvoľte veľkosť M.

Batoh pre študenta Mikiho

Ak Miki ešte študuje, tak určite ocení trendy batoh. Teenagerovi sa zapáči niektorý z dizajnovo výrazných batohov značky New Rebels. Ak preferuje športový štýl, nadchne ho napr. ruksak značky Diviley alebo Enrico Benetti.

Taška pre geek Mikulka

Je váš Mikulka zapálený fanúšik čiže geek do počítačov a informačných technológií? V tom prípade mu venujte tašku na notebook či tablet. Pri vyberaní zvážte nielen estetické hľadisko, ale predovšetkým sa zamerajte na voľbu správnej veľkosti. Zistite si, aký veľký notebook či tablet Mikulka zhruba má. Napríklad na tablet o veľkosti 20 x 25 cm sa hodí taška Enrico Benetti Abdéra. Na notebook 13" je zase vhodná taška Hexagon Wilson.