• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Najobľúbenejšie kabelky všetkých čias

29.10.2018, 11:49

Dali by sa považovať za ikonické. Väčšinu z nich chceli stiahnuť z predaja, ale skrátka to nešlo. Tieto kabelky nestarnú. Dizajnéri sa ich snažia obohatiť o nové prvky alebo menia ich povrchový dizajn, základ kabeliek však vždy zostáva zachovaný. Tipnete si, o akých konkrétnych doplnkoch je reč? Aké značky sa preslávili konkrétnym typom kabeliek po celom svete? Máte tiež svoju obľúbenkyňu?

Crossbody Guess Coal 

Značka Guess priviedla na trh svoju prvú crossbody kabelku už pred mnoho rokmi, bola vlastne jedných z tých úplne prvých výrobcov kabeliek cez rameno. Výhodou týchto tašiek je to, že sú pomerne úzke a skaldné. Naviac sú však dlhé tak, aby sa do nich vošla aj veľká peňaženka a ostatné nevyhnutnosti. Upraviteľný popruh sa naviac prispôsobí každej dáme, a tak túto kabelku môže nosiť úplne každá žena. Druh kabelky môžete poznať tiež pod pomenovaním Guess Marianne. Prvé doplnky tohto typu boli vyrobené z kombinácie niekoľých odtieňov hnedej kože, neskôr prišla na radu aj čierna varianta. V súčasnosti sa vyrábajú kabelky s jemne lesklým vzorom. Nápis Guess 1981 zostáva na všetkých modeloch samozrejme zhodný. Vyskúšala ste už tiež túto krásku?

Štýlová a módna hnedá crossbody kabelka - Silvia Rosa Soffi

Michael Kors Jet Set 

Každým rokom je zabavené nespočetné množstvo falšovaného tovaru, veľkú váhu v ňom majú kabelky. Napadlo by vám, že najväčšie percento falšovaných kabeliek je predávaných práve pod značkou Michael Kors? Michael Kors Jet Set sa stala najčastejšie napodobovanou kabelkou všetkých čias. Prekonala dokonca svetoznámu "Vuittonku". Éra, kedy kabelku Michael Kors musela mať skutočne každá žena, už je pomaly preč, stále sa však táto kabelka drží na vrchole rebríčka najkupovanejších značkových doplnkov. Najprv sa Jet Set začala vyrábať iba v čiernom a hnedom rpevedení, dnes ju zoženiete v rôznom, dokonca aj vzorovanom, prevedení. Každá "Korska" okrem nápisu obsahuje aj prívesok:

Originálna dámska tmavoružová kabelka - David Jones Breanna

O bag 

Značka O bag bola založená iba nedávno, konkrétne v roku 2009. Možno vás prekvapí, že firma odštartovala svoj biznis najprv s hodinkami a až potom prerazila na trh s kabelkami. Tašky O bag sa prezentujú ako omývateľné, pevné a hlavne kreatívne kabelky. Pokiaľ máte doma svoju O bag, isto viete, že ku korpuse si môžete nakúpiť neobmedzený počet komponentov a nový look kabelky vytvárať pokojne každý deň. Zvlášť sa ku kabelke pridáva vnútorná taška, držadlá a iné doplnky. Čo myslíte, dajú sa tak mladé kabelky považovať za ikonické?

Armani Jeans Bag 

Viete ako vyzerajú kabelky pomenované shopper bag? Ide o väčšie modely tašiek s mierne predĺženými ušami na rameno. Tieto doplnky sú ideálne nielen na nákupy, ale napríklad aj do práce, pretože do nich skryjete všetky potrebné dokumenty alebo malý počítač. S pomenovaním Shoppe Bag prišla zančka Armani Jeans. Ich kabelka Shopper dostala lesklú podobu, a tak sa z obyčajnej koženej brúsenej klasiky stal jedinečný doplnok. Kabelky Armani Shopper sa vyrábajú dodnes. Do lesklého povrchu je obvykle vytlačený znak AJ. Každú kabelku naviac zdobí ešte Armani prívesok.

Ako vyzerá vaša najobľúbenejšia kabelka? Vraciate sa stále k rovnakému typu doplnkov alebo radšej testujete nové produkty?