• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky jesene

10.10.2018, 10:29

Jeseň je u nás farebná a plná magických krás. Vylaďte svoje kabelky do jej odtieňov. Tento článok vám poskytne iba niekoľko tipov pre zostavenie dokonalého jesenného outfitu. Čím sa na jeseň môžeme inšpirovať?

Zlaté slnečné lúče 

Slnečná žiara a teplo pomaly slabne na sile, vďaka tomu však môžeme približne hodinu pred západom slnka pozorovať prehliadku zlatistých tónov všade okolo nás. Sfarbené lístie, vysoká tráva v poli alebo len pohľad na vaše obľúbené mesto, to všetko v kráľovských tónoch bude vyzerať kúzelne. 

Čarovne však môžete vyzerať aj vy. Pomôže vám k tomu napríklad Originálna hladká zlatá dámska kabelka do ruky – ItalY Neola. Tento doplnok aj napriek svojmu zlatému ladeniu vyzerá decentne a elegantne. Najlepšie sa bude kombinovať s hnedými kúskami oblečenia. Tašku môžete nosiť v ruke aj cez rameno vďaka nastaviteľnému popruhu crossbody. Základ kabelky tvoria dve hlavné vrecká delené priehradkou na zips. Je vyrobená z hovädzej kože, ľahko sa aj v prípade ušpinenia čistí.

Bez farebného lístia by to nešlo 

Zelené listy stromov sa pomaly zafarbujú do žltých, červených alebo hnedých tónov. Nejde však o klasické farbičky, ale o ich pravé jesenné odtiene. Bol by hriech nemať doma aspoň jednu kabelku inšpirovanú jesenným lístím. Pokiaľ sa nebudeme držať zkrátka a predstavíme si typicky sfarbené dubové lístie, môžeme tu vyzdvihnúť napríklad skvelú pracovnú kabelku. Luxusná kožená taška červená – Gerard HENON Edmond sa stane vašou každodennou spoločníčkou. Skryjete do nej svoj notebook aj všetky pracovné dokumenty, ktoré sa vám už nemusia strácať v niekoľkých rôznych doskách. Taška obsahuje popruh crossbody pre pohodlnejšie nosenie.

Na jesennej prechádzke

Predstavte si to. Idete lesom, ktorý je, ako sme už pripomenuli v predchádzajúcom odstavci, vymaľovaný jesennými farbami. Prestupujete do ihličnatého raja, tamže vykúka chalúpka spoza stromov, pod nohami mach, sem-tam hríbik. A ako to tu krásne vonia! Dokonalé splynutie s prírodou vám umožní napríklad Čierna semišová dámska kabelka do ruky - ItalY Neried. Už jej výrobný materiál perfektne ladí k zimnému počasiu. Táto luxusná taška je originálne ušitá na štýl vačku. Dobre sa nosí len tak v ruke alebo zavesená na predlaktí. Kabelka sa uzatvára koženou šnúrkou, ktorá sa dá sťahovať podľa potreby. Vnútri má, okrem hlavného vrecka, ešte dve menšie priehradky na drobnosti. 

Ako ranná hmla

Teplé ranné vetríky sa pomaly, ale isto ochladzujú. Pokiaľ relatívne teplé dni začínajú striedať studené noci, môžete sa spoľahnúť na príchod ranných hmiel. Táto okolnosť je nepríjemná predovšetkým pre vodičov, avšak veľakrát môžu byť hmly tiež dosť pôsobivé. Ak máte voľný víkend, vyrazte do hôr, vstaňte skoro a vydajte sa pozorovať jesenné krásy za brieždenia. Ako zachytiť tento úkaz na svojej kabelke? Voľte sivasté tóny doplnkov so zábleskom niečoho ružového na znamenie vychádzajúceho slnka. Tak napríklad kabelka sivá – Tomassini Millie každému môže jesennú hmlu hrdo predstaviť. Taška je vďaka špeciálne vybratým materiálom odolná voči vlhkosti, takže sa do jesenného počasia náramne hodí. Tvorí ju strieborný lem, čierne pevné uši a sivý mierne ružovkastý základ. Isto vás poteší priestorné hlavné vrecko kabelky, do ktorej skryjete všetko potrebné.  

Aká bude vaša voľba?