• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky podľa hviezd 2. diel

24.10.2024, 14:01

Každý z nás si niekedy nejaký horoskop prečítal. Či už ste googlili svoje znamenie alebo znamenie svojej kamarátky alebo partnera. Viete ale, že je možné s hviezdami zladiť aj svoj outfit? Tento mesiac prevažuje znamenie Škorpióna.

Človek v znamení škorpióna je praktický, radikálny a tvrdohlavý, ale tiež sa naňho dá spoľahnúť vo všetkých situáciách a jeho priateľstvo je skutočné. Škorpióni majú radi originálny tovar, ale neradi míňajú peniaze, tak radšej vyhľadávajú lacnejšie náhradky.

Škorpión sa vyžíva v rôznorodých outfitoch, pokiaľ s jedným štýlom začne, je mu odovzdaný až do smrti. Je tiež ochotný kombinovať rôzne farby a nevadí mu, keď neladí, hlavne keď jemu samotnému to vyhovuje. Vedú tu však farby v odtieňoch červenej a fialovej.

A aké značky môžeme tomuto znameniu odporučiť?
Pokiaľ radi experimentujete zvoľte obľúbenú značku Vuch (páčiť sa vám bude veľký výber farieb i vzorov a typov kabeliek, zamilujete si ich batohy.. vybočiť z radu pôjde s touto českou značkou ľahko).
Ďalšou možnosťou z výberu nášho eshopu je značka DIANA & CO (talianske dámske kabelky a peňaženky zo syntetického materiálu ponúkajú rôzne farby aj modely, ktoré sa stanú škorpiónovi veľmi blízke).
Vďaka značke Firenze oživíte svoj šatník, tak ako si prajete (z preslneného Talianska Vám prinášame páčivé a štýlové doplnky).

Nájde sa aj zopár modelov pre pánov. Na cesty, do práce aj do mesta, vyberať môžete na našom eshope.

Výber vám pôjde lepšie s originálnou zľavou 18% na akýkoľvek doplnok nad 77 Eur.
Použite zľavový kód BLOGSKORPION.


Platnosť zľavového kódu vyprší 22.11.2024.